De dieren

ONZE GEITEN
Josje (2016) komt van Eilandsteede in Park Transwijk. Ze is duidelijk mensen gewend. Ze is gemakkelijk te aaien. Ook kan ze aangelijnd rustig met je mee lopen. Zo werd ze op Eilandsteede van de weide naar het nachthok binnen gebracht. Wie wil Josje sponsoren?
Emmie (2019) is de dochter van Josje. Zij is geboren op Eilandsteede. Het liefst blijft ze in de buurt van haar moeder; lekker veilig voor de dwerggeiten. Emmie is vernoemd naar de kringloopwinkel Emmaus, omdat deze haar en haar moeder in hun auto vervoerd hebben van Eilandsteede naar ons. Wie wil Emmie sponsoren?
Miss Lucky Miss Lucky (2014) komt van dierenweide Eilandsteede in Park Transwijk. Ze heeft een stijve linkerknie, waardoor ze wat moeilijk loopt. Maar vergis je niet: als het moet kan ze er alles mee. En ze is heel lief en altijd vrolijk. Dus echt lucky en geen mislukkie. Miss Lucky is helaas in oktober 2021 overleden
DSC01678 Renske (2012), een lief bruin dwerggeitje, geboren op Eilandsteede en de moeder van Iza. Je kunt haar herkennen aan een wit vlekje op de rechterflank. Wie wil Renske sponsoren?
DSC01696 Iza (2014), dochter van Renske en een echte deugniet. Iza is lichter dan haar moeder en heeft meer witte vlekken. Wie wil Iza sponsoren?
ONZE SCHAPEN
DSC01680 Siska (2013) is geboren op dierenweide Eilandsteede in Kanaleneiland. Ze is genoemd naar een van de verzorgsters daar. Om zwanger te worden is Siska twee keer gaan logeren op Eilandsteede, waar ze een erg leuke vader (pardon: ooi) voor haar lammetjes Spot en Muffin heeft gevonden. Wie wil Ciska sponsoren?
DSC01690 Spot (2014) is de stoere man onder de schapen, maar soms ook een held op sokken. Dan zoekt hij veiligheid dicht bij zijn veel kleinere moeder. Spot is bij ons geboren op 26 mei 2014. Spot wordt  gesponsord!
DSC01669 Muffin (2015) is de jongste van het stel, maar een echt pienter beestje, die meestal als eerste in de gaten heeft dat er wat te eten valt. Ook Muffin is bij ons op de dierenweide geboren op 7 mei 2015. Wie wil Muffin sponsoren?
ONZE KIPPEN
IMG_2671 Sponsor een kip en dan krijg je een Superkip certificaat.

Momenteel worden er 2 kippen gesponsord!