10-jarig jubileum

De dierenweide bestaat 10 jaar en dat is de afgelopen tijd goed gevierd!

Op 16 september was er een extra feestelijke open dag. Er kwam een ballonnenartiest, er kon in het hooi gegrabbeld worden, een limonadekoe gemolken, er was een springkussen, je kon je laten schminken en er werd gevilt met de wol van onze eigen schapen. Ook kwam locoburgemeester en wijkwethouder de heer Everhardt de weide bezoeken en een toespraak houden, waarna er voor iedereen een ijsje was.
De open dag was ontzettend druk bezocht, wat we mede te danken hebben aan het mooie weer.

En op 6 oktober was er een feestje voor de (oud-)vrijwilligers en sponsoren, omdat we dankzij hen al 10 jaar kunnen bestaan. Op Geertjes Hoeve werden er allerlei leuke boerenactiviteiten met elkaar gedaan, afgewisseld met een lekker hapje en drankje. En als afsluiting een lekkere pannenkoek.

Foto’s van de open dag:

Foto’s van het vrijwilligersfeest:

Laat een reactie achter