Open dag 25 mei!

opendag dierenweide de Kraal

Kom bij ons langs tijdens onze open dag. We hebben een springkussen klaar staan, je kunt geschminkt worden en meedoen aan een puzzeltocht. En natuurlijk mogen onze geiten en schapen geaaid en geborsteld worden!

De limonade koe staat klaar voor de dorst en wij zorgen voor wat lekkers erbij.

Ontmoet de dieren op dierenweide
Omdat je altijd achter het hek moet blijven, is de open dag is een mooi moment om de dieren van dichtbij te bekijken en meer te leren over hun verzorging. De vrijwilligers staan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Noteer in je agenda:

  • Datum: zaterdag 25 mei 2024
  • Tijd: 14.00 – 16.30 uur
  • Locatie: Dierenweide De Kraal, park Hoge Weide, Tweede Oosterparklaan 271, Utrecht
  • Toegang: Gratis

We hopen je te zien op 25 mei!

Laat een reactie achter