Open dag op zaterdag 28 mei

Het is weer zover! De lente is aangebroken en tijd om de schapen van hun wintervacht te ontdoen. Tijdens de open dag  van dierenweide de Kraal zaterdag 28 mei worden de schapen geschoren. Donder, Siska, Spot en Muffin zullen rond half 3 die middag hun warme vacht afdoen. Naast het scheren van de schapen is er die middag nog meer te doen zoals een springkussen, schminken en tekentafel. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Er is koffie, thee en ranja met natuurlijk iets lekkers erbij. Wil je de dieren aaien? Loop dan de wei in en kijk welke geit zich door jou wil laten aaien!

De open dag is op 28 mei van 13.30 – 16.00 uur.

Dierenweide de Kraal is een kijkweide en is slechts 2 keer per jaar geopend, dus grijp je kan om eens achter het hek te kijken. De dierenweide ligt in Park de Hoge Weide, Parkwijk-zuid, Leidsche Rijn.

Laat een reactie achter